Danas je na terenima STC Palisad održan turnir u fudbalu za polaznike škole fudbala FK Zlatibora. Formirane su četiri ekipe (Real, Barselona, Čelzi i Crvena Zvezda) koje su se borile za pehare i diplome. Utakmice su sudili Vladaimir Mudrinić i Vladan Luković.

real-u-prodoru1
Real napada po desnoj strani

U prvom polufinalu su snage odmerili Real i  Čelzi. Igralo se brzo i dinamično a Čelzi je poveo sa 1:0 na samom početku. No Real je uspeo da se konsoliduje i da do kraja prvog poluvremena prekorene rezultat na 2:1. U nastavku igrači Čelzija su se demoralisali, što su njihovi protivnici kaznili, Real je na kraju slavio sa 4:1.

zvezda-u-napadu1
Zvezda u napadu

U drugom polufinalu snage su odmerili Barselona i Crvena Zvezda. Crvena Zvezda je brzo stigla do 2:0, ali se u drugom poluvremenu Barselona probudila i do kraja meča stigla do izjednačenja. Pobednika su odlučili jedanesterci, a bolji izvođači penala su bili igrači Barselone.

U finalu su snage odmerili Real i Barselona. Real je odlično igrao a Barselona nije imala rešenje za razigranog Luku Kutlašić, dok je na golu bio siguran Savo Božović. Real je na kraju slavio rezultatom 5:1.

Za ekipu Reala su igrali: Savo Božović, Ljubiša Mićić, Tarik Aslani, Luka Kutlašić, Miloš i Nebojša Pantović.

U utakmici za treće mesto Crvena Zvezda je bila bolja od ekipe Čelzija.

dodela-pehara
Dodela pehara

JP KSC Čajetina je peharima nagradila prvoplasirani “Real”, drugoplasiranu “Barselonu” i trećeplasiranu “Crvenu Zvezdu”, a ekipa Čelzija je dobila plakatu. Za najboljeg strelca turnira je proglašen Luka Kutlašić.

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *