“Krila” – magazin za mlade je časopis koji uređuju učenici osnovnih škola opštine Čajetina.

Naša redakcija u školskoj 2020/2021

Vanja Mićić – Učenica petog razreda OŠ “Dimitrije Tucović”. Voli da crta i učestvuje u raznim aktivnostima. Zanima je novinarstvo. Trenira karate u klubu “Rujno”.

Petar Lekić – Učenik petog razreda OŠ “Dimitrije Tucović”. Omiljeni predmet mu je fizičko i zdravstveno vaspitanje. Najviše voli odbojku. Ima kućnog ljubimca, psa po imenu Koko. Društven je i pričljiv. Do sada je bio odličan đak i veruje da je škola dobro mesto za sticanje znanja, prijateljstva… Voli da putuje i do sada je putovao u Grčku, Bugarsku, Bosnu…

David Jovašević – Učenik petog razreda OŠ “Dimitrije Tucović”. Živi na Zlatiboru. Trenira karate, skijanje i odbojku. Voli crtanje i astronomiju.

Milica Mihailović – Učenica osmog razreda OŠ “Dimitrije Tucović” na Zlatiboru. Voli crtanje i odbojku.

Strahinja Stamatović – Živi na Zlatiboru sa roditeljima. Učenik je osmog razreda OŠ Dimitrije Tucović. Voli da igra igrice a u slobodno vreme igra fudbal i šeta.

Ana Jeremić – Učenica osmog razreda OŠ Dimitrije Tucović na Zlatiboru. Trenira nordijsko skijanje, a od petog razreda je član novinarske sekcije.

Anđela Jovanović – Učenica osmog razreda OŠ Dimitrije Tucović na Zlatiboru. Srpski jezik i fizičko vaspitanje su joj omiljeni predmeti. Od petog razreda je član novinarske sekcije. Trenira odbojku, a u slobodno vreme voli da crta.