ribolovacka-olim15-2

U subotu 6.juna na Ribničkom jezeru je održana Ribolovačka olimpijada za osnovce iz opštine Čajetina. Takmičenje je organizovalo Udruženje ribolovaca Zlatibora u saradnji sa OŠ Dimitrije Tucović. Na takmičenju su učestvovali đaci iz škole u Čajetini i sa Zlatibora.

Na takmičenju je učestvovalo 29 đaka, koji su se nadmetali u ženskoj i muškoj konkurenciji, a organizatori su pripremili nagrade za najmlađe ribolovce i za najveću upecanu ribu.ribolovacka-olim15-1

Vremenski uslovi su bili idealni a članovi Udruženje ribolovaca Zlatibora su se potrudili da sve protekne u najboljem redu, kao i Nataša Todorović, rukovodilac ribolovačke sekcije u OŠ Dimitrije Tucović.

U muškoj konkurenciji prvo mesto je ponovo osvojio Đorđe Lojanica, drugi je bio Aleksandar Ćirković, a treći Đorđe Kostić. U ženskoj konkurenciji prva je bila Rosić Mirjana, drugo mesto je pripalo Danici Ružić, dok je treća bila njena mlađa sestra Aleksandra Ružić.

sestre-ruzic

Pehar za najveću upecanu ribu je dobila Mirjana Rosić, a kao najmlađi takmičari su nagrađeni Mihailo Janković u muškoj i Nevena Bralović u ženskoj konkurenciji.

ribolovacka-olim15-3

Nevena Bralović i Mihajlo Janković (I razred), Nemanja Radibratović, Milojko Marjanović, Tijana Škodrić, Tea Ćirović, Đorđe Lekić, Stefan Lečić, Aleksandra Ružić (II razred), Petar Bralović, Veljko Tucović, David Ojdanić, Đorđe Stanković, Nebojša Pantović, Luka Jovanović, Alisa Pljevaljčić, Danica Didanović (IV razred), Milan Ćaldović, Ćorović Milan, Mladen Marković (V razred), Đorđe Lojanica, Miloš Ivanović (VI razred), Mihajlo Pejović, Đorđe Kostić, Petar Kutlešić, Aeksandar Milojević (VII razred), Danica Ružić i Mira Rosić (VIII razred).

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *