Na nedavno održanom okružnom takmičenju iz matematike je učestvovalo više desetina učenika a među njima je bilo i devet učenika iz osnovnih škola iz opštine Čajetina (osam učenika OŠ Dimitrije Tucović i jedna učenica OŠ Savo Jovanović Sirogojno).

Na takmičenju koje je održano 19.marta su učestvovali učenici od 4 do 8.razreda, a domaćin je bila osnovna škola Slobodan Sekulić iz Užica.

Što se tiče rezultata, najbolji plasman na takmičenju od učenika iz Čajetine su imale učenice 8.razreda OŠ Dimitrije Tucović, Angelina Marjanović koja je bila četvrta i Marija Đukić koja je bila deseta. Solidne rezultate su imali i učenici 4.razreda OŠ Dimitrije Tucović sa Zlatibora, Đorđe Baćković, koji je zauzeo 14. mesto i Savo Božović koji je bio sedamnaesti. Kristina Škodrić, učenica 7.razreda je u svojoj kategoriji bila 18.

Od učenika 6.razreda ovde je najbolji plasman ostvario Aleksandar Vučenović (OŠ Dimitrije Tucović) koji je bio dvadeseti, Milan Vojinović (OŠ Dimitrije Tucović) je bio dvadesetdrugi, Marija Bojović (OŠ Savo Jovanović Sirogojno) je osvojila 35 mesto, dok je Stefan Lekić (OŠ Dimitrije Tucović) bio tridesetšesti.

Kompletne rezultate možete pogledati ovde

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *