brazil-rad

Treći Eko – paket konkurs 2016 je ušao u završnicu a među najboljima se našao i rad učenika VII razreda osnovne škole “Dimitrije Tucović” iz Čajetine. Ovo je u sredu objavljeno na facebook stranici Eko-paket konkurs – 2016. O nagradama ovogodišnjeg konkursa odlučuju stručni žiri i posetioci facebook stranice Eko – paket koji će glasati (lajkovati) za radove koji im se dopadaju. Na kraju će se glasovi publike i žirija sabrati kako bi se izabrali najbolji grupni i pojedinačni radovi.

Mladi Čajetinci se se predstavili stilizovanom mapom Brazila i južne Amerike, a za njihov rad možete glasati ovde.

Eko-paket konkurs koji u saradnji sa partnerima organizuje kompanije “Tetra Pak Production”. Ove godine tema konkursa su Letnje olimpijske igre u Brazilu a mogli su da učestvuju učenici škola koje su uključene u međunarodni program Eko škole.

Organizatori će škole sa najboljim grupnim radovima nagraditi sa 100 hiljada dinara, a biće nagrađena i tri pojedinačna najbolja rada, kao i tri mentora sa najvećim brojem prijavljenih radova.

Svi zainteresovani imaju priliku da glasaju za najbolji rad na facebook stranici, a deset škola koje budu imale najveći broj glasova (lajkova) dobiće utešne nagrade. Glasanje traje do 18. maja!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *