savet-roditelja1a

U sredu, 10.septembra 2014.godine održana je prva sednica Saveta roditelja u školskoj 2014/2015. Za predsednika Saveta roditelja je izabran Canko Paunović, a za njegovog zamenika Nenad Malović, dok je za člana tima za Školsko razvojno planiranje izabran Nenad Bajić.

Na sednici su članovi Saveta roditelja usvojili pravilnik o radu Saveta roditelja, zatim je odlučeno da se pristupi pripremama za rekreativnu nastavu koja će se ove godine održati u Aranđelovcu, kao i pripremama za organizovanje školskih ekskurzija novoj školskoj godini. Kako ekskurzije za učenike petog, šestog i sedmog razreda u školskoj 2013/2014 nisu realizovane zbog vanredne situacije u maju i junu ove aktivnosti su pomerene za septembar i oktobar.

Roditeljima su predstavljeni i do sada obrađeni rezultati rada za školsku 2013/2014.

U nastavku sednice pod tačkom razno predsednik Saveta roditelja Canko Paunović je predložio da se pokrene inicijativa za završetak školske sale za fizičko vaspitanje u školi na Zlatiboru, a bilo je reči o sportskim terenima na Glavici u školi u Čajetini. Raspravljalo se i o ishrani đaka, i saobraćajnim gužvama ispred škola.

Sledeća sednica Saveta roditelja je zakazana za 15.septembar.

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *