raspust

Za učenike osnovnih škola od 1 do 7 razreda u centralnoj Srbiji u petak je počeo školski raspust. Đaci će imati 79 dana odmora, a nova školska godina počinje 1.septembra. Ocene će biti zaključene u naredne dve nedelje a učenici će đačke knjižice dobiti 28.juna.

Dve nedelje ranije su se raspustili učenici osmih razreda, koje čeka polaganje male mature. Više od 900.000 đaka u Srbiji će imati vreme da se odmori i da napuni baterije za novu školsku godinu.

Što se tiče učenika OŠ Dimitrije Tucović, ovo je bila uspešna školska godina, a za dan škole sledeći učenici su nagrađeni za postignute uspehe: Aleksa Pećinar, Aleksandar Milivojević, Aleksandar Vučenović, Aleksandra Čubrak, Aleksandra Jeremić, Ana Gaović, Ana Pavlović, Anđela Jelisijević, Andrija Blagojević, Andrijana Jokić, Andrijana Kovačević, Bojana Ognjen, Boris Mitrović, Danica Ružić, David Baćković, David Rosić, Dimitrije Mijailović, Đorđe Babić, Dragana Rajevac, Dragica Ječmenica, Dragiša Kaljević, Dunja Smiljanić, Filip Nikolić, Gorica Bralović, Isidora Gukić, Iva Milinković, Ivana Božović, Jana Dacović, Jasmina Sinđelić, Jelena Đukić, Jelena Milekić, Jovana Mišić, Jovana Slović, Katarina Nikolić, Katarina Velanac, Kristina Škodrić, Lazar Radojević, Ljubiša Lazović, Luka Virić, Marija Đukić, Menča Lojanica, Milan Piščević, Milan Vojinović, Milica Smiljanić, Miloš Pantović, Miloš Živković, Milovan Marjanović, Momir Petrović, Neda Mišović, Nemanja Stojanović, Nikola Kaljević, Nikola Mitrović, Nikola Strakić, Pavle Udovičić, Petar Čolović, Petar Zavišić, Sara Velanac, Sara Veličković, Stefan Savić, Stefan Lekić, Tamara Nikolić, Tatjana Lazović, Teodora Stamatović, Teodora Kutlešić, Teodora Novaković, Teodora Novaković, Teodora Rajevac, Tomka Zlatić, Vanja Šišović, Velibor Ponjavić, Veljko Jović, Vukman Božović i Zoran Pjeskonjić.

Najveći uspeh je ove godine postigla Ana Gavović koja je osvojila prvo mesto na republičkom takmičenju iz srpskog jezika.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *