Savet roditelja OŠ Dimitrije Tucović je 17.oktobra održao sednicu. Direktorka škole Milka Vasiljević je članove Saveta informisala o tekućim poslovima u školi. Očekuje se da će uskoro biti završena javna nabavka za završetak radova na sportskoj sali pri školi na Zlatiboru a u planu su i novi investicioni radovi. Članovi Saveta su se saglasili da treba raditi na saobraćajnoj kulturi i da se preko medija uputi apel roditeljima da vozilima ne ulaze u školsko dvorište.

Na sednici je Savet roditelja dao pozitivno mišljenje za napredovanje nastavnice biologije mr Zorica Milosavljević u zvanje pedagoški savetnik. Ovom prilikom članovima Saveta je predstavljen obiman portfolio gospođe Milosavljević, koji su prisutni pohvalili.

Članovima Saveta roditelja su predstavljene ponude osiguravajućih kuća za osiguranje učenika. Savet je dao preporuku da se prihvati ponuda osiguravajuće kuće Generali. U ovom paketu je predviđeno da se jednokratno za prelom kostiju isplaćuje 10.000 dinara odštete, za bolnički dan se plaća 376 donara, a naknada za izostanak sa nastave je 100 dinara. U slučaju invaliditeta maksimalna naknada je 990.000 dinara a u slučaju smrti 600.000 dinara, polisom je predviđeno i naknada bolničkih troškova u iznosu od 94.000 dinara.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *