vrtic-zlatibor16-2

Proteklih dana je završena akcija obnavljanja dvorišnog mobilijara u vrtiću Narcis na Zlatiboru, a omladinsko udruženje “Viogor” je u saradnji sa opštinom Čajetina doniralo igračke i sportske rekvizite za vrtiće PU Radost u Čajetini i Zlatiboru.

vrtic-igracke16-2

Novim igračkama su se najviše obradovali mališani. Na ovaj način će im boravak u vrtiću biti zabavniji, a u učenje lakše. Vrtići su dobili obruče, lopte, kockice, kao i edukativne igračke.

Predsednik udruženja “Viogor” Momčilo Mihailović i zamenik predsednika opštine Arsen Đurić su ovom prilikom obaćali prisutnima da će opština Čajetina i Udruženje Viogor pružiti podršku radu PU Radost.

vrtic-igracke16-4

Omladinsko udruženje „Viogor“ osnovano je 2015.godine i do sada je uglavnom pomagalo najmlađima, a osnovano je sa idejom da se promoviše solidarnost, volonterizam i zdrav sportski život.

Ove godine su predstavnici udruženja podelili paketiće na Badnje veče deci iz socijalno ugroženih porodica. Udruženje će u narednom periodu pružiti podršku radu eko sekcije OŠ Dimitrije Tucović, a pripremaju se i novi edukativno – sportski projekti.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *