U ponedeljak 26.maja 2014.godine u Domu kulture u Čajetini predškolci iz vrtića Radost (grupa koju su vodile učiteljice Dragica Brašanac i Rada Pavlović) pokazali šta su sve naučili u vrtiću. Sala Doma kulture je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a publika je svaku tačku programa propratila burnim aplauzima.

radost-rada-dragica2014-2

Predškolci su pevali i recitovali o vrtiću i školi, a zatim su i zaigrali. Igralo se uz dečje pesmice, ali i uz Makarenu, a za kraj su odigrali i kolo.

radost-rada-dragica2014-4

U predstavi su učestvovali predškolci i budući đaci prvaci:

Elena Gukić, Marta Mirković, Andrea Đurović, Andrija Marić, Milja Raković, Andrej Dragović, Nikolina Stakić, Vujica Dragović, Nevena Škodrić, Elena Simović, Milica Bućić, Viktor Raković, Anđela Kuzeljević, Jovan Stojanović, Sanja Gledović, Sara Jovanović, Boris Knežević, Mladen Pantović, Zoran Čumić, Nikola Pešterac, Lazar Tomović, Sara Samardzić, Teodora Aleksijević, Irena Lojanica, Aleksandra Pantović, Jana Marić, Kristina Dzelebdzić, Jasna Starčević, Nikola Jezdović i David Dabić.

Za kraj učiteljice Rada i Dragica su dobile zahvalnice i poklone od svoje dece. Program je bio dirljiv i emotivan, pa je pala i po koja suza. Publika je tokom predstave i zaigrala zajedno sa malim umetnicima.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *