Osnovna škola Milivoje Borović je ove godine bila domaćin opštinskog takmičenja iz istorije koje je održano 22.marta. Na takmičenju je svoje znanje iz istorije pokazalo 50 učenika. Na takmičenju su učestvovali učenici iz OŠ Dimitrije Tucović, OŠ Savo Jovanović Sirogojno i OŠ Milivoje Borović.

Među učenicima petog razreda najbolje znanje su pokazali Milica Marić (OŠ Milivoje Borović) i Kristina Škodrić (OŠ Dimitrije Tucović) koje su imale po 47 bodova. David Rosić (OŠ Dimitrije Tucović)  je imao 46 bodova, a Nikola Mitrović (OŠ Dimitrije Tucović) bod manje.

istorija-5razred

Što se tiče učenika šestog razreda, test je najbolje uradio Aleksandar Milojević (OŠ Dimitrije Tucović). On je imao 42 poena, bod manje je imala Marija Đukić (OŠ Dimitrije Tucović), a zatim sledi Milana Stamatović (OŠ Savo Jovanović Sirogojno) sa 39 poena. Četiri đaka su imala po 38 poena.

istorija-6razred

Najbolje rezultate među sedmacima su imali učenici OŠ Milivoje Borović. Test su najbolje uradili David Krpović i Ilinka Melović koji su imali po 36 poena, a zatim sledi Milun Žunić koji je imao 34 poena, dok je Dragiša Kaljević (OŠ Dimitrije Tucović) imao 32 poena.

istorija-7razred

Među učenicima osmog razreda test je najbolje uradila Jelena Sinđelić (OŠ Dimitrije Tucović) koja je imala 37 poena. Nikolina Bojović je osvojila 36 poena, koliko i Katarina Nikolić, dok je Andrija Blagojević imao 34 poena.

istorija-8razred

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *