Juče je u izdvojenom odeljenju OŠ Dimitrije Tucović, na Zlatiboru održana 3.sednica Saveta roditelja. Na ovoj sednici su razmatrane tri tačke dnevnog reda.

savet-roditelja1a

Roditeljima su predstavljene izmene i dopune Školskog programa za 2015/2016. Članovi saveta su razmatrali i anekse koji prate Godišnji plan rada za školsku 2015/2016, kao i izveštaj o ostvarivanju Školskog razvojnog plana, vrednanje i samovrednovanje.

O izmenama ovih akata članove Saveta roditelja je informisao pomoćnik direktora Ivan Mitić. On se u svom izlaganju osvrnuo i na tehničku opremljenost škole koja je dobila tri projektora, a očekuje se da uskoro škola dobije novih 11 računara. Najavljene su i aktivnosti vezane za zamenu stolarije u školskoj zgradi u Čajetini, gde bi trebalo da rekonstruiše i kabinet za informatiku.

Predsednik Saveta roditelja, Canko Paunvić je članove Saveta obavestio da se ušlo u proceduru završetka sportske sale na Zlatiboru. Planirano je da se ova sala završi u okviru programa modernizacija škola.

Na sednici se razgovaralo i o kvalitetu hrane u kuhinji i mogućnostima da se obnovi školski mobilijar (stolice i stolovi).

Sledeća sednica će biti održana u matičnoj školi u Čajetini.

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *