U utorak, 8.6.2021. bio je poslednji nastavni dan naših osmaka. Među njima su mladi reporteri, voditelji i istraživači, koji su pune četiri godine bili članovi novinarske sekcije koju su, u redovnim i vanrednim okolnostima, uspešno vodili nastavnica srpskog jezika Marija Vulović i novinar Samir Aslani.

Iza nas su i ove godine brojni lepi i uspešni trenuci: učešće u projektu Sportskog žurnala – “Djak reporter”, priprema i realizacija “Djačkih dnevnika”, pokretanje prvog školskog elektronskog časopisa “Krila”…

Novinar Samir Aslani danas je uručio zahvalnice svim osmacima koji su učestvovali u radu sekcije i svakom od njih poklonio knjigu iz sopstvene biblioteke.

Nadamo se da će naši sada već srednjoškolci nastaviti da se interesuju za novinarstvo i da će nam se javljati tekstovima iz novih škola.

Zahvalnice su dobili Ana Jeremić, Strahinja Stamatović, Aleksandra Ružić, Nikola Bujišić, Lazar Marić, Mina Škodrić, Jana Marjanović, Milica Mihailović, Ivona Pećinar, Anđela Jovanović i Milica Pavlović.

Tags: